BESTUUR 2018-2019

Het Dokter van Hiltenfonds bestaat nu al ruim 70 jaar en is nog steeds in beheer bij Tafelronde 6.


Geheel in lijn met de traditie wijzen zij jaarlijks tijdens het Nieuwjaarsdiner een nieuw bestuurslid aan. 


Een driekoppig bestuur organiseert jaarlijks fundraising evenementen van waaruit regionale goede doelen worden ondersteunt.

Het Dokter van Hiltenfonds is Alkmaars oudste stichting welke zich inzet voor het welzijn van kinderen.

Voorzitter, Joeri Stoop

Created with Sketch.

Joeri Stoop, 35 jaar en Tafelaar sinds 2014. 

Sinds 2015 is Joeri actief binnen het Dokter van Hiltenfonds. Dit jaar zijn laatste jaar als bestuurslid en voorzitter van het fonds.


In zijn eerste bestuursjaar verantwoordelijk voor de organisatie van een schaatsclinic waar onder andere de schaatscoach Peter Mueller en lokale held Koen Verweij aan deelnamen. De opbrengst van € 6.500,- ging naar Stichting Sport en Kind uit Alkmaar.


In het dagelijks leven is Joeri actief in de luchtvaart binnen een trainingsorganisatie op Schiphol en als helikopterpiloot.

Secretaris, Aziez Soekha

Created with Sketch.

Aziez Soekha, 34 jaar en Tafelaar sinds 2015. Hij was in 2017 de grondlegger van het grote evenement 'Alkmaar Proeft Bier!'. Een grandioos succes wat ook in 2018 weer georganiseerd zal worden.


Aziez is woonachtig in Heerhugowaard, vader van twee prachtige kinderen. Hij is directeur en eigenaar van Fish on Fire, gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps.

Penningmeester, Jos Bakker

Created with Sketch.

Jos Bakker, 32 jaar en Tafelaar sinds 2017. Hij is van oorsprong afkomstig uit Warmenhuizen maar sinds enkele jaren woonachtig in Alkmaar. Een nog jonge Tafelaar, maar met nog drie jaar te gaan in het bestuur van het Dokter van Hiltenfonds, de toekomst van de Stichting.


In het dagelijks leven directeur en mede-eigenaar van Entras. Entras adviseert en participeert in duurzame energieprojecten.